петък, 25 април 2014 г.

За изминалите дни...100 дни щастие!

Ден 14 ни зарадва с домашен сладолед с Нутела, банани и натрошени бисквити. Снимки няма, изяде се :D Но ни очаква една поредица от домашни сладоледи, оказаха се изключително сполучливи!
Ден 15 беше шеметен и неорганизиран, трябваше в целя хаос да направя торта Миньон. Но за нея ще отделя специална публикация като си взема снимките. Голям сладур стана!
Ден 16 - детски рожден ден, щура игра, усмивки и потни деца :)
Ден 17 - Великден, излишно е да казвам колко мил ми беше празника и колко емоционално и щастливо си прекарахме!
Ден 18 - Една детска стая, която вече е подредена и се използва по предназначение от голямото ни момиче! Не мога да не съм горда и щастлива от събитието :D
Ден 19 - разходка с двата броя на слънце, прекрасен слънчев ден.
Ден 20 - Седиш си в парка, бебето спи, птички пеят около теб. Ако бяха цъфнали и розите в Розариума, идилията щеше да е пълна. Но и така ми напираше всичко отвътре :)
Ден 21 - пълен противовес на предния ден, кошмарно време, затоврени вкъщи с ревливо бебе след имунизации. Добре, че мъжО се прибра рано от работа, да ме отмени в разнасянето на бебето от стая в стая. И това ако не е щастие :)
Ден 22 - планиране на важно събитие. За него друг път. Но кипя от емоции, дайте ми да организирам и кроя менюта. Вече потривам доволна ръчички и чакам с нетърпение денят! И среща с колежките!

Нямам снимков материал от нито един от дните. Сигурно е странно отстрани да ви занимавам с моето ежедневие, сигурно и изглежда скучно, но си давам сметка, че това предизвикателство ми помага да се замисля и за онези мънички моменти, които са ме усмихнали и са ме накарали да се почувствам щастлива. Предстои ми серия от динамични и хубави дни, надявам се тях да успея да визуализирам :D

4 коментара:

  1. Плами, никак не е скучно, а мотивиращо! Продължавай да си щастлива, ние също се усмихваме заедно с теб. :)
    Честити празници, толкова много са се наредили при теб... Да сте много здрави и щастливи всички! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И най-накрая свършиха празничните дни :D Мерси, Гери, много усмивки и щастие желая и на теб :D

      Изтриване
  2. Изобщо не е скучно, нито странно, а много приятно и повечето от нас са го изпитали, а когато водиш записки за това създаваш спомени, тези които след време ще разглеждаш с много, мили емоции. Продължавайте все така и ви желая 100 с още много нули щастие!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. После в някой труден момент ще прегледам всичко това, и знам със сигурност, че ще ме усмихне :) Колко малко му трябва на човек! :)

      Изтриване