събота, 17 май 2014 г.

Събота, събота, събота...събота късен следобед! Ден 44

Кошмарен ден! На никого не пожелавам подобни преживявания. Хрониките на един пукнат бебешки нос - събуждане, полет от леглото, кръв, спешно отделение, снимка на глава, диагноза пукнат нос! Ужасно, не ми се припомня просто. Но в такива моменти се радваш, че имаш до себе си прекрасни близки, които веднага откликват. И от лекарите съм очарована, колко бързо и адекватно реагираха и как за по-малко от половин час всичко мина и се прибрахме. Искам да се събудя и да е било сън, но за жалост не е. Сигурно дълго време ще я сънувам масата в рентгенологията и опита за снимка на ревящо и ритащо бебче :( Мъничко лилаво носленце, големи сълзи, много гушкане и дано с това свърши историята и да си остане в миналото.
В трудни моменти, оценяваш хубавите хора. Щастлива съм, че ги имам и са до мен!

7 коментара:

 1. Ох, стига бе! Дано всичко минава леко и бързо. Големи целувки за детенце и прегръдки за теб!

  ОтговорИзтриване
 2. Благодаря, Кате! Надявам се никога повече да ми се налага да преживявам този ужас, и с беба, и с каката. Прегръдки и от нас!

  ОтговорИзтриване
 3. Това което ви се е случило е много неприятно :( дано всички лоши неща да си отидат с този инцидент и бързо да се нормализират нещата. Искрено съчувствам на теб и семейството ти!
  Желая ти спокойна нова седмица!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Дано :) Много ми е дива за възрастта си, а още даже не е проходила :) Да са живи и здрави децата, така се расте, така се открива света :)

   Изтриване
 4. Пламенка, дано всичко минава леко и с малко. Бързо възстановяване на беба. Усмихната и слънчева седмица ви желая!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Беба вече е по-добре, сякаш не я боли, личи й уплахата понякога. Но мен ще ме гони дълго време параноята :) Успешна седмица и на теб :)

   Изтриване
 5. Този коментар бе премахнат от автора.

  ОтговорИзтриване